Classes d'acrobàcies aèries per a nenes i nens.

Hola a les mamis & papis que ens han reclamat amb FORÇA per realitzar tallers regulars de aeris.

En aquest taller s'apropa als nenes, nens i joves a el món de el circ, treballant dues disciplines bàsiques en aeris, teles aèries i trapezi; també incorporarem progressivament tècniques de corda llisa per niñes i cèrcol per niñes; nostre propòsit és instruir-los en figures bàsiques de la tela aèria Y el trapezi, perquè els nens i nenes aconsegueixin desenvolupar una seqüència en els diferents elements de les acrobàcies aèries: També volem infondre a les nenes i nens la passió de crear les seves pròpies creacions artístiques en les arts circenses.


Dilluns de 17:30 a 18:45 hs. Infants de 6 a 10 anys (complet)

Dimarts de 17.00 a 18.15 hs. Infants de 6 a 10 anys (complet)

Dimarts de 18.15 a 19.30 hs. Infants de 6 a 10 anys (hi ha places)

QUOTA MENSUAL: 55 €

QUOTA TRIMESTRE: 150 €

Classe solta 20 €

Els pagaments es podran fer en metàl·lic o mitjançant transferència bancària amb les dades següents:

Beneficiari: Atlantis

Concepte i / o observacions: quota soci (el mes en curs o trimestre) i el nom complet.

Compte: ES8201826328170208033982

FORMULARI OBLIGATORI

contacte:

César Ariel Díaz
Mail:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel.: +34 664824987

niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, ty aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños, trapecio, telas y aro. Circo para niñas y niños
ATLANTIS El Surgir del Arte
CIF: G66466632
Martí Molins Nº21 La Sagrera-Barcelona
Tel: +34 664824987

Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol. Circ per a nenes i nens, trapezi, teles i cèrcol.